Margit is de coach bij Paardencoaching Maas en Waal. Van jongs af aan ben ik, Margit, al tussen de paarden ( en andere dieren) te vinden. Vele stormen in mijn leven heb ik doorleefd waarbij ik altijd bij de paarden terugkwam. De paarden gaven mij kracht en inzichten. Graag wilde ik hiermee ook andere mensen kunnen helpen. Dit leidde ertoe dat ik een opleiding tot Horse Assisted Coach heb gevolgd. Tesamen met mijn levenservaring en jarenlange ervaring met paarden, maakt dat ik je kan helpen. Samen met de paarden geef ik jou de veiligheid om te ontdekken wie jij bent en wat jij nodig hebt.

 

Zelf ben ik naast coach met paarden ook ondernemer, moeder, bonusmoeder, vrouw van. Nadat ik vorig jaar mijn bedrijf verkocht wist ik wat ik wilde; mensen helpen en samenwerken met de paarden! Als ondernemer heb ik ervaring in het opstarten en verkopen van bedrijven binnen het MKB. 

 

Mijn paarden train ik force free, dat wil zeggen dat ze in alle vrijheid worden getraind zonder halster of hoofdstel. De paarden hebben de vrijheid om te kiezen of ze willen werken. Door deze manier van (samen)werken met de paarden ken ik mijn paarden door en door en is er een groot vertrouwen van beide partijen.