Teambuilding

Teambuilding:

Ruud van den Berg en Margit Sas - Sundquest. Twee ervaren ondernemers en tevens gediplomeerd paardencoach. Samen helpen we jou en je team om net zo sterk te worden als de kracht van de kudde!

 

Paarden zijn ware meesters in natuurlijk leiderschap, subtiele communicatie voor een ijzersterk resultaat!

Een gevecht in de kudde verzwakt de hele kudde, dit geldt ook binnen een team. Maar hoe kan je dan wel die kracht en samenwerking bereiken? Ruud en Margit helpen je hierbij, samen met hun 6 paarden!

 

Hoe ziet een teambuilding sessie eruit?

Natuurlijk willen we altijd eerst even kennismaken met de teamleider/manager/eigenaar. Dit kan persoonlijk, telefonisch of via Zoom. 

De dag zelf starten we altijd met een korte kennismaking onder het genot van een kop koffie of thee. Dan weten de teamleden wie wij zijn, en nog belangrijker, weten wij wie de teamleden zijn! Daarna gaan we aan de slag met de daadwerkelijke teambuilding samen met de paarden. In totaal zijn jullie zo'n 2,5 uur bij ons.

 

Add ons:

Willen jullie er een hele dag van maken? Dat kan natuurlijk ook! We bieden diverse mogelijkheden waaronder een lunch en/of bbq. Maar ook een wandeling met opdrachten door de uiterwaarden. Willen jullie er meerdere dagen van maken? Ook geen probleem! Er zijn 3 uitstekende b&b's in ons dorp waar jullie kunnen overnachten en wij goede contacten mee hebben.

 

Corporate of MKB?

Beiden! Ruud komt uit het bedrijfsleven, Margit is een echte MKB'er!

 

Meer weten?

Neem contact met ons op of download onze brochure!